Deus ex machina
Светът се върти толкова бързо! Флаш банерите са официално извън играта, HTML5 банер технологиите са в стремителен подем и в следващите години фокусът ще падне върху тях. Добри новини - ние отдавна сме на тази вълна. Следваме добрите практики. Тестваме следващата голяма тенденция във front-end разработките. Вдигаме летвата за конкуренцията.

С основна насоченост към HTML5 банерите и потребителското преживяване в уеб, ние изграждаме устойчиви партньорства с марки, бизнеси, медийни и рекламни агенции. Ако търсите начин да впечатлите и задържите вашия таргет от потребители, то гледаме в една и съща посока.

Процесите по изработка на всеки един от продуктите, които предлагаме е многократно тестван и оптимизиран. Банер рекламите може да са комплексни, но не трябва да са мъка за рекламодателите. Ние се грижим точно за това.

Свържете се с нас, за да ви покажем примери от работата ни или, за да създадем нещо хубаво заедно!
Сертификати
На всяка от нашата страници в секция „Сертификати“ ще откриете различни, но сходни послания за това защо считаме сертифицирането за толкова важно за нас и за вас като партньор. Това може да ви се стори странно.

Истината е простичка. Ако стартирате нещо без необходимата подготовка, ще го правите погрешно. Това е като да се опитвате да управлявате лодка без да познавате вятъра. Евентуално ще достигнете до бряг, но това най-вероятно няма да е този, който желаете. За да сте добри в нещо, вие трябва да го упражнявате

В нашата френетична реалност технологиите, стандартите и добрите практики се актуализират на ежедневно. За да сме в крак - всеки ден учим по нещо ново.
Защо да работите с нас?
1
Колаборираме с български и чуждестранни агенции от години. Познаваме подходите на различните компании и имаме опит с корпоративни клиенти и високата култура на комуникация е една от нашите характеристики.
2
Plug and Play агенция. Процесите ни са насочени към безпроблемно сработване с различни среди и бизнес логики - от директни клиенти до медийни или рекламни агенции.
3
Наша мисия е да работим заедно, за изграждане на стабилно партньорство с всяко рекламно звено, с което работим и създаваме нов бизнес. По този начин заедно оформяме и поддържаме партньорска мрежа, която да позволи добавянето на ресурс за реализация, както на малки локални проекти, така и на гигантски глобални кампании.
4
Работим здраво, играем здраво. Смеем се много. Същевременно сертификатите ни покриват редица области, в които предлагаме услуги.
5
Още поне десет причини, които ще откриете в процеса на съвместната ни работа.
Готови ли сте да стартираме?