Размерите, видът или крайният срок на банер кампания не могат да ни уплашат.
Размерите, видът или крайният срок на банер кампания не могат да ни уплашат.
Медия планирането, което сте подготвили за вашия клиент, ще получи качествените HTML5 банери, които търсите, навреме и изтествани от QA. DoubleClick, AdWords, Sizmek, EasyAds, AdWise или друг локален пъблишър или медия? Само ни кажете платформата за сервиране и нейните изисквания и ние ще се погрижим за детайлите.

От динамични и rich media HTML5 банери, през респонзив лендинг страници и хибридни мобилни приложения, до отчитане на конверсии, евенти, ремаркетинг през Google Adwords, Google Analytics и Google Tag Manager - можете да разчитате на нас.

Покажете разбираеми резултати и спечелете с идеи вашите клиенти. Ние ще сме до вас във всяка стъпка с ноу-хау и онлайн рекламни инструменти.

Медийна агенция, която е наш партньор, може да предложи на клиентите си цялостно решение за техните банер кампании. Свържете се с нас, за да ви покажем примери от работата ни или да обсъдим общ бизнес!
Сертификати
Сертифицирането е важно за нас. Винаги изследваме последните технологични възможности и добрите практики, без да залагаме на твърде екзотични решения, които не са минали подробен предварителен тест.

Ние сме сертифицирани за DoubleClick Studio QA и можем да ускорим процеса по одобрение и сервиране на готовите банери към вашия профил в DCM.

Изработваме динамични HTML5 банери за AdWords, DCM или регионални пъблишъри, rich media банери, респонзив лендинг страници. Кажете ни какво ви трябва и ние ще го изработим за уеб, мобилни устройства или и двете.
Процес като детска игра
1
Като начало трябва да получим ичискванията на пъблишърите ил платформите, през които ще се сервира рекламата. Ако имате нужда, можем да сме ви полезни и с инсталация на тракери за конверсии и анализ на сайта на вашия клиент.
2
Следваща стъпка е да се запознаем с криейтив партньора ви и да обсъдим заедно техническите изискванията към рекламата, а ако нямате такъв - да изработим криейтива за вас.
3
Банерите се приготвят. Използваме Podio, за да организираме и контролираме процесите към всяка кампания - медия планирането, през криейтив до QA и финализация. Всичко това под зоркия ви поглед.
4
Готово! Ако в последствие са необходимо промени в криейтива, след като е активен ще ви помогнем. Отчети? Няма проблеми - можем да помогнем и за тях!
Готови ли сте? Да започваме!