Вие рисувате, ние кодираме. Да направим заедно нещо добро!
Ние сме партньор за дигитална продукция на криейтив, рекламни и 360 агенции от България, Германия, Швейцария, САЩ, OAE от почти десетилетие. Заедно изградихме прост и ясен процес за изработка на банери, който да осигури на местните, международните и глобалните марки и бизнеси качествените HTML5 банери, които заслужават.

Ще се радваме да дадем технологично превъзходство на креативните ви идеи и да изградим заедно стабилно партньорство.

Можете да се съсредоточите над концепциите и идеите за вашите клиенти, а ние ще ги представим по адекватен начин за уеб и мобилни приложения, за да създадем заедно привлекателен продукт.
Сертификати
Макар да сме уверени в нашата сфера също така сме наясно, че доверие се гради на основата на компетентност. Следим последните тенденции в HTML5 разработките и имплементираме редовно добри практики за реализация на успешни продукти.

Сертифицирането е един от начините да се уверим, че нашите работни процеси са в синхрон с изискванията и технологиите на патньорските платформи, с които работим.
Процес лесен като игра
1
За да стартираме ще са ни необходими изискванията от вашия клиент или неговата медийна агенция. Така ще може да анализираме заданието и да обсъдим с вас опциите, които може да се предложат като криейтив.
2
Говорим, мислим и действаме заедно за изграждане на подход към потребителите. След това ви предоставяме план и указания как да бъде изготвен криейтива, за да елиминираме излишни доработки.
3
Вие рисувате, обсъждате и избирате финален вариант с клиента, а ние може да помогнем с технологична подкрепа. След като имате одобрена версия ни я изпращате за разработка.
4
Разработваме банерите съгласно подадения финален криейтив, съобразени с изискванията на платформите, където банерите ще се показват.
5
Банерите са изработени, ние ги тестваме и подаваме към медийната агенция на клиента или към самия клиент.
6
Ако търсите някой, който да покрие всички етапи за дисплей банер реклама, ние можем да ви предложим от медия планиране до анализ на рекламните резултати. Попитайте ни!
Готови ли сте да започваме?