Рекламата в интернет е лесна. Нека се погрижим.
Искате да рекламирате в интернет, но не знаете откъде да започнете? Вече рекламирате, но банерите ви са скучни или анализите на резултатите са неясни? Искате да сте преди вашите конкуренти? Търсите международно представяне или искате да ангажирате повече вашите клиенти?

Ние управляваме целия процес по създаване на банер реклама или комбинирана банер + реклама за търсене, динамични банери или ремaркетинг/ретаргетинг банери. Ще увеличим вашите продажби и заедно ще достигнем до вашите потенциални клиенти, като използваме най-новите технологии и лесни за разбиране процеси.

Кликнете "Попитайте ни", за да се свържете с нас или започнете чат от иконката долу вдясно на екрана. Ще ви консултираме до 30 минути безплатно, за да стартирате с вашата кампания или дигитална стратегия. Ще ви покажем също портфолио и примери от практиката.
Сертификати
Важно е да разбираме рекламния бизнес в дълбочина. В същото време осъзнаваме, че трябва да сме в крак с последните технологии.

Стараем се да следваме добрите практики за всяко задание, което може да ни изпратите - от прости GIF банери до комплексни Rich Media или динамични криейтиви.

Използваме акумулирано през годините ноу-хау, в комбинация с иновации в сферата на HTML5 решенията. Така с вас постигаме съвместно превъзходство в банер рекламата и въздействието над потребителите.
Прост и ясен процес за банер изработка
1
Изпращате ни вашето запитване през формуляра за контакти и изберате параметрите на кампанията. Имате въпроси? Пратете ни ги в полето за съобщение. В края на формуляра дори ще можете да ни изпратите вашата корпоративна идентичност.
2
Ние се свързваме с вас и след като установим параметрите за заданието ви представяме план за действие. Ако работите с други агенции, ще се сработим с тях, посредством лесен и ясен процес, осигурявайки бързи и ефективни действия, които вие контролирате.
3
Изработваме и тестваме банерите, след което, в зависимост от задачата ги изпращаме готови за публикуване към вашата медия агенция или на вас самите.
4
Ако търсите някой, който да покрие всички етапи за вас, ние можем да ви предложим от медия планиране, през криейтив и програмиране до анализ на рекламните резултати. Попитайте ни!
Готови ли сте да започваме?